Ace Burger Company
Κηφισιά 2108088801
Αθήνα 2106920009

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

FAQ

Το κρέας που χρησιμοποιείτε είναι φρέσκο και 100% Black Angus Beef;

Τα Burger μας φτιάχνονται καθημερινά στο κάθε κατάστημα και μπαίνουν στην σχάρα μόλις δώσετε την παραγγελία σας. Το κάθε burger είναι από φρέσκο 100% Black Angus Beef, το οποίο εισάγουμε εμείς,από Αμερική, χωρίς προσθήκη συντηρητικών, μπαχαρικών, ψωμιού ή άλλης ποιότητας κρέατος.

Τι είναι το Black Angus Beef;

Το Black Angus Beef είναι η κυρίαρχη και η πλέον ποιοτική ράτσα στον κόσμο. Παράγει κρέας υψηλής ποιότητας πλούσιο σε κρεατίνη, σίδηρο, βιταμίνη Β, φώσφορο κα. που το καθιστούν ένα από τα καλύτερα κρέατα στον κόσμο καθαρό από ορμόνες και αναβολικά, πολύ κατάλληλο για μικρά παιδιά. Τα black angus Αμερικής και Αυστραλίας θεωρούνται ως τα πιο ποιοτικά, λόγω του κλίματος και τις συνθήκες ωρίμανσης του ζώου.

Πως είναι δυνατόν τα περισσότερα burgerάδικα να χρησιμοποιούν black angus και οι τιμές ή η ποιότητα να είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους;

Δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε για τα άλλα burgerάδικα διότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Εμείς σαν ace burger company καταφέρνουμε και έχουμε χαμηλές τιμές γιατί κάνουμε εισαγωγή μόνοι μας, οπότε γλυτώνουμε το κόστος του μεσάζοντα και το κάθε κατάστημα είναι δομημένο έτσι ώστε να έχει τα ελάχιστα λειτουργικά έξοδα και πάγια ώστε να μην επιβαρύνεστε εσείς. Στην τιμή σημαντικό ρόλο παίζει και η χώρα εισαγωγής. Τα black angus Αμερικής και Αυστραλίας θεωρούνται ως τα πιο ποιοτικά, για αυτό και η τιμή τους είναι πιο ψηλά σε σχέση με της Ευρώπης και της Αφρικής.

Οι πατάτες σας είναι φρέσκιες? Και γιατί είναι όλες κομμένες στο ίδιο μέγεθος;

Οι πατάτες μας είναι φρέσκιες, καθημερινά καθαρίζονται, περνούν από ειδικό μηχάνημα κοπής, πλένονται και μπαίνουν στην φριτέζα όσο ετοιμάζεται το γεύμα σας

Τι λάδι χρησιμοποιείτε και που καταλήγει;

Το λάδι που χρησιμοποιούμε για τις συνταγές των sauces και τις σαλάτες είναι Κρητικό extra παρθένο ελαιόλαδο και το λάδι που χρησιμοποιούμε για τα τηγανητά προϊόντα μας είναι καλαμποκέλαιο. Το χρησιμοποιημένο καλαμποκέλαιο το δίνουμε σε εξειδικευμένη εταιρία ανακύκλωσης ελαίων.

Οι σαλάτες και τα λαχανικά σας είναι φρέσκα;

Όλα μας τα λαχανικά είναι φρέσκα και διαλεγμένα, μας τα παραδίδουν καθημερινά και στην συνεχεία πλένονται προσεχτικά ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την καλύτερη ποιότητα στις σαλάτες, τα Burger και τις sauces της επιλογής σας.

Οι sauces σας είναι έτοιμες;

Όλες μας οι sauces φτιάχνονται στο κατάστημα μας, δεν χρησιμοποιούμε κανένα έτοιμο προϊόν. Είναι δικής μας συνταγής και χρησιμοποιούμε τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες.

Τα ψωμιά που χρησιμοποιήτε είναι και αυτά δικά σας;

Τα buns που χρησιμοποιούμε για τα burgers είναι δικής μας συνταγής και φτιάχνονται καθημερινά για εμάς από συνεργαζόμενο φούρνο. Χωρίς συντηρητικά και χωρίς καλούπια ώστε να βγει ένα σωστό και γευστικό προϊόν, γι αυτό και διαφέρουν στο μέγεθος και κάποιες φορές στο σχήμα τους.

Τα γλυκά και τα παγωτά σας από που τα προμηθεύεστε;

Τα γλυκά και τα παγωτά είναι πάντα φρέσκα, δικής μας συνταγής αλλά και παραγωγής, φτιάχνονται καθημερινά από τον Pastry chef μας, ώστε να τα απολαμβάνετε πάντα φρέσκα στο κατάστημα ή στο χώρο σας.

Οι συσκευασίες σας ανακυκλώνονται;

Όλες μας οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες. Με σεβασμό στο περιβάλλον!

Το μαγαζί είναι franchise από το εξωτερικό;

Το ace burger company δεν έχει καμία σχέση με άλλα ace burger του εξωτερικού. Είναι ελληνική εταιρία, με δικό της logo, μενού και φιλοσοφία, σαν όνομα βέβαια δεν ειναι απιθανο να υπάρχει και σε άλλες χώρες.

Έχετε προϊόντα για χορτοφάγους ή για ανθρώπους που προσέχουν την διατροφή τους;

Υπάρχουν ελάχιστα προιόντα που θα διάλεγε ένας vegetarian, όπως οι σαλάτες και κάποια ορεκτικά. Βέβαια ένα burgerάδικο δύσκολα είναι στις επιλογές ενός χορτοφάγου ή για κάποιον που θέλει να προσέχει την διατροφή του.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε κράτηση στο μαγαζί σας;

Το ace burger company δεν ακολουθεί την πολιτική των κρατήσεων, εξυπηρετείτε ο πρώτος που θα φτάσει στο ταμείο, με σειρά προτεραιότητας. Άλλωστε ο χρόνος εξυπηρέτησης είναι πολύ σύντομος.

Πόσος είναι ο χρόνος για να ετοιμαστεί ένα burger ή ένα μενού;

Κάθε φαγητό θέλει τον χρόνο του. Ο χρόνος των Burgers είναι απο 5 εως 8 λεπτά. Μπορεί να είμαστε στην κατηγοριά των fast food αλλά όλα ετοιμάζονται τη στιγμή που δίνεται την παραγγελίας σας, ώστε να απολαύσετε το καλύτερο.

Οι τιμές των burger σας κυμαίνονται γύρω στα 5€, μήπως είναι λίγο ακριβά για το μεγεθός τους;

Ίσως για την κατηγορία των burger όπως την έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα να θεωρούμαστε ακριβοί, όμως αν σκεφτούμε την ποιότητα της πρώτης ύλης μπορούμε να αναθεωρήσουμε. Το κάθε burger αποτελείται από 120 γραμμάρια καθαρού Black Angus Beef, η οποία ποιότητα του έχει αναδειχθεί ως μια από τις καλύτερες του κόσμου και το καθιστά 2,5 με 3 φορές πιο ακριβό στην αγορά του από το ελληνικό μοσχαρίσιο κρέας. 120 γραμμάρια Black Angus Beef χωρίς ψωμί, χωρίς μπαχαρικά, χωρίς άλλη ποιότητα κρέατος (χοιρινό ή μοσχάρι) ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού που ίσως έχουμε συνηθίσει σε άλλα burger joints στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Αν σκεφτούμε αυτά τότε ίσως για τους περισσότερους να είμαστε φτηνοί.
Fine foodDemoGood living
Το καλάθι σας είναι άδειο.